15.06. Ajankohtaista

IT-tukiverkostossa ei kukaan jää oman onnensa varaan

Voi kääk! Eikö kone suostu käynnistymään vai katosiko tärkeä tiedosto bittitaivaaseen? Tai pahempaa: eikö kellään ole oikeastaan harmainta hajua järjestelmienne yleisestä toimivuudesta, IT:nne elinkaaresta ja virusturvasta? Älä suotta vaivu IT-epätoivoon, Tampereen Puhelimen IT-tuki hoitaa ongelman kuin ongelman ripeästi ja vältyt monilta jatko oireilta.

 

IT TUEN MONET HOITOMUODOT:

ICT SPECIAL - Resepti kokonaisvaltaiseen hoitosuhteeseen

ICT Special on yrityksen IT:n kokonaisvaltaiseen hoitosuhteeseen tarkoitettu keskeinen palvelumuotomme. Se tarkoittaa asiakkaan IT:n nykytilan kuntokartoitusta ja sen pohjalta tehtävää kehittämistä, optimointia, seurantaa ja päivitystä. Näin pidetään proaktiivisesti huolta, ettei ongelmatilanteita pääse syntymään, IT-kunto on huipussaan ja työteho tapissa. Ja jos oireita vielä ilmenee, koko IT-tuki eri hoitomuotoineen on asiakasyrityksen käytössä.  


YRITYSTUKI - Asiantuntija apunasi puhelimen tai sähköpostin päässä

Yritystukinumeromme on ongelmatilanteiden 112. Yritystuessa - puhelimitse, sähköpostitse tai 

verkon välityksellä etänä - ratkomme noin 90% asiakkaidemme IT-ongelmista. Mikäli puhelimessa annetut ohjeet eivät selvitä tilannetta, ottaa ICT-asiantuntijamme koneesi etäyhteydellä haltuunsa. Sinä voit tässä kohtaa irrottaa sormesi näppäimistöltä, nauttia kupin kahvia ja seurata tietokoneruudullasi livenä tapahtuvaa pelastusoperaatiota. Jos tämäkään ei korjaa ongelmaa, lähetämme apua paikan päälle.


LÄHITUKI - Apujoukot paikan päälle

Jos ongelmia ei saada ratkaistua etäältä verkon välityksellä tai puhelimitse, lähetetään IT-asiantuntija kotikäynnille selvittämään tilannetta. Lähitukea vaatii noin 10% asiakkaidemme ongelmatilanteista. Samalla voidaan varmistaa, että ylläpitopalvelut ovat ajan tasalla. Ylläpitopalveluun kuuluvilla erinäisillä automaattisilla päivityksillä ja hälytyksillä tietokoneiden, palvelinten ja perussovellusten kaytettävyys ja tietoturva pysyvät kunnossa vuoden jokaisena päivänä.

  

Tiedotteet

Asiakaspalvelu & Tuki

03 455 1000

asiakaspalvelu
@tampereenpuhelin.fi

Avoinna arkisin klo 8-20

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@tampereenpuhelin.fi

Häiriöilmoitukset

Palvelu toimii 24/7.
03 455 3000
hairioilmoitukset@tampereenpuhelin.fi

Yritystuki

Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä.
03 455 4000
yritystuki@tampereenpuhelin.fi