Tiedostoholvi

Tiedostoholvi tarjoaa keskitetyn ja turvatun tiedon tallennuspaikan usealle tietokoneelle yrityksen verkossa.

Tiedostoholvin ominaisuuksia pääsee käyttämään helposti ja turvallisesti selainpohjaisen käyttöliittymän avulla sekä yrityksen verkossa että etäyhteyksien kautta. Tiedostoholvi-laitteen sisältö varmennetaan automaattisesti online varmistuspalveluun.

Alta löydät ohjeita palvelun käyttöönottoon ja vinkkejä palvelun käyttöön.

Tiedostoholvin käyttäminen

Tiedostoholvin käyttöönotto

Online-varmennuspalvelu

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi

Yritystuki

Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä.
yritystuki
@tampereenpuhelin.fi