Infonäytöt

Kerro, kerro infonäyttö
- Miksi yleistyy ruutujen käyttö?

 

Enää ei kerro kuvastin vaan infonäyttö. Infonäytöt ovat nopeasti yleistyneet täydentämään ja osin korvaamaan aiempia viestintä- ja markkinointikanavia.

Ne toimivat yrityksesi viestinviejinä ja katseenvangitsijoina niin ulko- kuin sisätiloissa: näyteikkunoissa, liiketiloissa, auloissa, messuosastoilla, kahviloissa ja ravintoloissa.

 

Sisällön määräät sinä

On monta hyvää syytä ihastua infonäyttöihin. Tampereen Puhelimen infonäytöt ovat sekä markkinoiden tehokkaimpia että helppokäyttöisimpiä. Näytöillä voit esittää lähes mitä tahansa sisältöä: tekstiä, kuvia, videoita, animaatioita – myös interaktiivisia sisältöjä. Näyttöjen hallinta on helppoa web-selaimen kautta ja voit hallita kerralla useita näyttöjä niiden fyysisestä sijainnista riippumatta.

Markkinoi, informoi, opasta, aktivoi

Paras hyöty huolellisella kartoituksella

Infonäyttöjen käyttöönotto on huoletonta kuin jäätelönsyönti kesällä. Toimitamme teille infonäytöt kokonaisratkaisuna, jolloin teidän tehtäväksenne jää ainoastaan käyttö.

Aloitamme kuitenkin ensimmäisenä tarvekartoituksesta: Missä ja mihin olette ajatelleet infonäyttöjä käyttää? Kuinka monta ajattelette tarvitsevanne? Mitkä ovat liiketoimintanne kulmakivet, tavoitteet ja asiakasryhmät?

Kun tämä on selvillä, hoidamme stepit hallintatunnuksista laitetoimitukseen. Emmekä jätä teitä yksin tässäkään vaiheessa, vaan annamme teille tunnin mittaisen käyttöönottokoulutuksen. Tämän jälkeen olette valmiina hallinnoimaan, muokkaamaan ja ajastamaan sisältöjä aivan kuten parhaaksi näette.

 


Kaiken takana on iDiD

Olemme valinneet infonäyttöjemme tekniseksi taustaratkaisuksi Tampereella kehitetyn iDiD-ohjelmiston. iDiD on useiden äly- ja infonäyttöjen etähallintaan tarkoitettu ohjelmisto ja verkkopalvelu (SaaS). Sen avulla on helppo hallita näyttöjen ja näyttöryhmien sisältöjä ajastetusti.

Teknologisesti iDiD edustaa verkkopalveluiden terävintä kärkeä. Se on tehokas, käyttäjäystävällinen ja käyttöönotoltaan kevyt. iDiD-hallintasivustoa käytetään verkkoselaimen kautta mistä ja milloin tahansa. Päivittämiseen ei tarvita erillisten ohjelmistojen asentamista ja päivittäminen käy myös mobiilisti, vaikka matkapuhelimella. Voit hallita myös useita näyttöjä kerralla, riippumatta niiden fyysisestä sijainnista.

iDiD toimii normaaleilla html5-tekniikoilla ja siinä päästään hyödyntämään myös kosketusnäyttöjen tuomia mahdollisuuksia. Ylläpitäjiä voi olla useita, jolloin voitte jakaa yrityksessänne sisällönhallinnan vastuuta! 

Käyttökokemus: 5/5

Teknisissä ratkaisuissamme kaikki lähtee hyvästä käyttökokemuksesta. Siksi olemme valinneet iDiDin. Se on niin helppokäyttöinen, että jos osaat lähettää sähköpostin, osaat hallita näytön sisältöjä.

iDiD mahdollistaa useiden näyttöjen hallinnan samalla kertaa, riippumatta niiden fyysisestä sijainnista. Voit ajastaa sisällöt vaihtumaan halutussa aikataulussa. Näyttöjen iDiD-toistinsovellus noutaa sisällöt palvelimelta ja huolehtii niiden esittämisestä automaattisesti. 

Valitse näyttö käyttötavan mukaan

Teidän ei tarvitse tietää, mikä infonäyttö on paras teidän tarpeisiinne – se on meidän hommaamme. Autamme teitä suunnittelussa ja valinnassa, johon vaikuttaa muun muassa näytettävän informaation luonne, näytön sijoituspaikka ja katseluetäisyys.

Suosittelemme ammattikäyttöön suunniteltuja näyttöjä, jotka voivat olla päällä jatkuvasti ja joita voidaan käyttää pystyasennossa, jolloin huomioarvo on merkittävästi parempi. 

Infopilarit

Ikkunanäytöt

Sisänäytöt

Ulkonäytöt

Lediseinät

Kosketusnäytöt

Kosketuskehykset

Tuo interaktiivisuuden infonäyttöön. Kosketyskehys kiinnitetään näytön päälle ja liitetään mediatoistimeen USB-liittimellä. iDiD-ohjelmisto tukee kosketusta ja se voidaan aktivoida käyttöliittymästä näyttökohtaisesti. 

Infonäyttökotelot

Joissain tilanteissa on tarve koteloida näyttö, esimerkiksi liiketiloissa. Infonäyttökotelossa on avainlukollinen, ovimaisesti avautuva ja saranoitu näyttöosio sekä asiakaskohtainen rakenteellinen kustomointi. Koteloon voidaan tehdä esimerkiksi LED-valaistu logo. Lattiapylonin alaosa on irrotettavissa kuljetusta, asennusta tai konfiguraatiomuutosta varten.

Telineet

Tarjoamme laajan ja laadukkaan valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja telineitä Multibracketsilta, LH-Groupilta ja Vogel´silta. Valittavissa on seinä-, katto-, lattia- ja pöytäasennus.

Katsoa saa ja koskea - näyttö käyttöön interaktiivisesti

Infonäyttö voi olla myös interaktiivinen. Esimerkiksi matkailijat löytävät näytöltä selailemalla alueen tapahtumat, ravintolat ja vinkit. Interaktiiviset toiminnallisuudet voivat olla valmiita verkkoaineistoja, kuten esimerkiksi yrityksen nettisivut – tai erityisesti kosketusnäyttöä varten laadittuja sisältöjä ja palveluita. 

Yhteys: Connected

Infonäyttöpalvelu toimii pilvipalveluna, johon näyttöön kytketty mediatoistin on yhteydessä internetin välityksellä. Infonäyttöpalvelu ei vaadi erityisen suurta nopeutta; oleellisempaa on se, että yhteys toimii luotettavasti ja katkoitta.

Vaikka yhteys olisi katkennut, infonäyttö pystyy esittämään sinne jo syötettyä sisältöä, ja uudet sisällöt latautuvat taas yhteyden ollessa toiminnassa.

Kolme tapaa toteuttaa

 

 

Lataa
esitteemme!

Ja tutustu
palveluihimme.

 

 

Kumppanimme

 

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi

Yritystuki

Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä.
03 455 4000
yritystuki
@tampereenpuhelin.fi

Avainasiakaspäällikkö, Mika Ahola 044 347 4499
Avainasiakaspäällikkö,
Pontus Veneskoski
050 339 9666
Avainasiakaspäällikkö, Petri Jussila 044 343 3593
Avainasiakaspäällikkö,
Heikki Lampinen
044 736 4614
Yhteyspäällikkö, Jussi Salonen
044 712 4888
Myyntipäällikkö / Visma-yritysohjelmistot, Petteri Putkonen 044 974 4490

Yrittäjäpaketti

Joustava ja huoleton ratkaisu yrityksesi tietotekniikan tarpeisiin.

 

Klikkaa ja tutustu tarkemmin!