Toimistoympäristön laitteet ja ohjelmistot

Räätälin tarkasti yrityksellenne mitoitettuna

 

Tilannetta, jossa on melkein liiaksikin valinnanvaraa, kutsutaan runsaudenpulaksi. Meillä Tampereen Puhelimessa on runsas tarjonta toimistoympäristöön tarvittavia laitteita ja ohjelmistoja, mutta emme jätä sinua pulaan.

Olemme räätäli, joka ottaa yrityksestänne mitat ja suunnittelee juuri teille saumattomasti sopivan laite- ja ohjelmistokokonaisuuden, jotta teidän ei tarvitse etsiä neulaa laitetarjonnan heinäsuovasta.

 

Liikkumavaraa mobiileilla laitteilla

Liikutko paljon työssäsi tai vietätkö suuren osan päivästä palavereissa? Voit hankkia kauttamme niin kannettavat tietokoneet kuin tabletitkin. Valikoimassamme on kaikkien tunnetuimpien laitevalmistajien tuotteet.  

Tableteilla hoidat työasiasi helposti myös silloin, kun olet poissa työpöytäsi äärestä. Ja sen lisäksi, että tabletit soveltuvat työasioiden hoitoon, viihdyt niiden kanssa myös vapaa-ajallasi.

Kannettava tietokone toimii työkäytössä sellaisenaan tai voit valjastaa sen tehokkaampaan työkäyttöön täydentämällä kokonaisuutta lisävarusteilla, kuten telakalla, näytöllä ja hiirellä. Näin pienikin kannettava muuttuu tehokkaaksi pöytäkoneeksi.

Kaikki laitteet voit hankkia kauttamme kertaostona tai kätevästi leasing-palveluna, jolloin maksat käytöstä vain kiinteän kuukausisumman.

 

Yrityskäyttäjälle saumattomasti sopivat älypuhelimet ja liittymät

Saat kauttamme tarpeisiisi sopivan älypuhelimen valmiiksi paketoituna lähes rajattomalla puheajalla ja nettipalvelulla. Valikoimaamme olemme rankanneet parhaiten yrityskäyttäjälle sopivat puhelimet – mikä ikinä valitsemasi käyttöjärjestelmä onkaan.

Mobiililaitteiden hallinta hoituu meidän avullamme

Mobiililaite – toisin sanoen tabletti tai älypuhelin – on mukana kulkeva työväline, jonka on syytä toimia, missä ikinä sitä käytätkin. Me huolehdimme laitteestasi asentamalla siihen valmiiksi yrityksenne tarvitsemat sovellukset ja huolehtimalla laitteiden kokonaisvaltaisesta toimivuudesta myös sen elinkaaren aikana: Mobiililaitteen elinkaarimallilla tarjoamme kokonaisvaltaisen ja käyttäjäystävällisen mobiililaitteen hallinnan ostosta huoltoon, laiterikkoihin ja kierrätykseen.

Saatte mobiililaitehankintanne yhteydessä meiltä myös helppokäyttöisen hallintanäkymän, josta näette ajantasaisesti, millaisia mobiililaitteita kenelläkin yrityksessänne on käytössä.

Kaikki oleellinen työasemapaketissa

Jos kaipaat kaiken tarvittavan yhdessä paketissa, meiltä löytyy siihen täydellinen ratkaisu. Työasemapaketti kattaa kaikki yrityksesi tietotekniikan perustarpeet ja soveltuu niin aloittelevalle kuin jo pidempään toimineelle yritykselle. 

Täydellisesti istuva kokonaisuus, jossa saat kaiken tämän:

 


YRITYSKANNETTAVA
Käyttötarpeen mukaan luokitellut yrityskannettavat: BASIC, MID ja PRO.
Voit valita sopivimman tason vastaamaan juuri oman yrityksesi liiketoimintatarpeita.
 
TIETOTURVA
Huolehdimme, että työasemien tietoturva on ajan tasalla kaiken aikaa. Päivitämme taustalla kaikki yleisimmät ohjelmistot ja voit keskittyä olennaiseen turvatussa ympäristössä.
         

TOIMISTO-OHJELMISTOT

Saat käyttöösi kaikki tarvittavat toimisto-ohjelmistot.

  • Sähköposti
  • Kalenteri
  • Office-ohjelmistot: Word, Excel, Powerpoint
  • Turvallinen tallennuspaikka kaikille tiedostoille
   
IT-TUKI
Huolehdimme, että palvelun käyttö on helppoa ja mutkatonta. Rajoittamaton etätukemme kattaa tietokoneiden, tulostimien ja muiden verkon laitteiden lisäksi myös työasemien käyttöjärjestelmät, ohjelmistot sekä tietoturvan.

Tulostuspalvelu: 
Kulut eivät kinnaa, kun ne ovat kiinteät

Jos haluat irti yllättävistä toimistokuluista ja kohti tehokkuutta, tuloksellisuutta ja taloudellisuutta, on Tulostuspalvelumme oikea ratkaisu. Voit valita juuri yrityksesi käyttötarpeisiin soveltuvan monitoimilaitteen, jonka saat meiltä leasing-ratkaisuna. Kaikki palveluvalikoimaamme kuuluvat monitoimilaitteet ovat lasertulostimia. Hoidat niillä tarpeet pienistä tulostuksista vaativampiinkin tehtäviin.

Kustannuksetkaan eivät pääse yllättämään, sillä maksat palvelusta kiinteää kuukausimaksua, joka sisältää niin värikasetit kuin tarvittavat huoltopalvelutkin.

Maksupäätteet ryhdikkääseen maksuliikenteeseen

Maksupäätepalvelumme auttaa, kun liiketoimintasi edellyttää maksuliikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta. Valikoimastamme löytyvät turvalliset ja monipuoliset ratkaisut erilaisiin toimintaympäristöihin – pyöritit sitten pientä lähikauppaa tai laajempaa liiketoimintaa. Kauttamme saat niin Nets Oy:n kuin Verfonin maksupäätteet.

 

 

Lataa
esitteemme!

Ja tutustu
palveluihimme.

 

 

Kumppanimme

 

 

 

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi

Yritystuki

Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä.
03 455 4000
yritystuki
@tampereenpuhelin.fi

Avainasiakaspäällikkö, Mika Ahola 044 347 4499
Avainasiakaspäällikkö,
Pontus Veneskoski
050 339 9666
Avainasiakaspäällikkö, Petri Jussila 044 343 3593
Avainasiakaspäällikkö,
Heikki Lampinen
044 736 4614
Yhteyspäällikkö, Jussi Salonen
044 712 4888
Myyntipäällikkö / Visma-yritysohjelmistot, Petteri Putkonen 044 974 4490

Yrittäjäpaketti

Joustava ja huoleton ratkaisu yrityksesi tietotekniikan tarpeisiin.

 

Klikkaa ja tutustu tarkemmin!