Konesalipalvelut + Tietoliikenneverko = yksi saumaton palvelu

 

Tampereen Puhelimen tietoliikenneyhteyksien avulla yrityksen maantieteellisesti erillään sijaitsevat toimipisteet ja palvelimet voidaan yhdistää yhdeksi suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi.

Konesalipalveluidemme (palvelinhotelli ja virtuaalipalvelin) avulla liitämme palvelimesi osaksi huippunopeaa runkoverkkoamme. Näin palvelimesi sisältämät tiedot ovat aina saatavilla, kaikkialla organisaatiossasi, paikasta riippumatta.

 

Palvelinhotelli - turvallinen paikka palvelimellesi

Palvelinhotelli-palvelussa palvelin- ja tietoliikennelaitteet sijoitetaan Tampereen Puhelimen valvottuun konesaliin nopeiden ja varmistettujen tietoliikenneyhteyksien päähän.

Palvelinlaitteet sijoitetaan standardeihin 19" laitekehikoihin. Tarpeen vaatiessa myös yrityksen oma laitekehikko on mahdollista sijoittaa palvelintilaan.

Jaetulla tietoliikenneyhteydellä toimiva palvelin kytketään Internet-liitäntään, jota hyödyntää useampi asiakas. Vaihtoehtoisesti voitte liittää palvelimenne osaksi Tampereen Puhelimen yritysverkkoratkaisua, jolloin jaettu 100 Mbit/s tietoliikenneyhteys kytketään Tampereen Puhelimen aluedataverkkoon.

Tampereen Puhelin ei takaa palvelinkohtaista minimikaistaa, mutta valvoo kapasiteetin riittävyyttä ja reagoi nopeasti liikenteen muutoksiin. 

Palvelinhotelliin sisältyy:

Käyttöpalvelu korjaa ennen kuin edes huomaat vikaa

Käyttöpalveluiden tarkoitus on varmistaa, että järjestelmät ovat aina saatavilla, tietoturvallisia ja että ne kehittyvät hallitusti.

Huolehdimme, että palvelimillasi on viimeisimmät tietoturvapäivitykset, seuraamme kapasiteetin varmistuksia ja riittävyyttä, ja varmistamme, että verkkokauppasi palautetaan kuntoon nopeasti, mikäli se kaatuu.

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia palvelimesi kunnosta, vaan otamme vastuun sen toimivuudesta taatulla vaste- ja ratkaisuajalla. Kehittyneet työkalumme ja prosessimme varmistavat, että häiriöt huomataan ja korjataan välittömästi – jopa ennen kuin ne edes näkyvät palvelun käyttäjille. 

 

 

Lataa
esitteemme!

Ja tutustu
palveluihimme.

 

 

Kumppanimme

 


Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi

Yritystuki

Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä.
03 455 4000
yritystuki
@tampereenpuhelin.fi

Avainasiakaspäällikkö, Mika Ahola 044 347 4499
Avainasiakaspäällikkö,
Pontus Veneskoski
050 339 9666
Avainasiakaspäällikkö, Petri Jussila 044 343 3593
Avainasiakaspäällikkö,
Heikki Lampinen
044 736 4614
Yhteyspäällikkö, Jussi Salonen
044 712 4888
Myyntipäällikkö / Visma-yritysohjelmistot, Petteri Putkonen 044 974 4490

Yrittäjäpaketti

Joustava ja huoleton ratkaisu yrityksesi tietotekniikan tarpeisiin.

 

Klikkaa ja tutustu tarkemmin!