Automaattinen varmistuspalvelu, kätevin vakuutus yrityksesi tiedoille

 

Epäonnistunut sovelluksen päivitys, tulipalot, laitevarkaudet, vesivahingot, levyaseman toimintahäiriöt ja virukset voivat aiheuttaa yritykselle korvaamattomia vahinkoja. Lähes poikkeuksetta tiedonmenetyksistä koituu myös tuntuvia taloudellisia vahinkoja. Ja koska manuaalinen tiedonvarmistus on usein liian vaivalloista, jää se usein tekemättä.

Viritä siis yrityksesi tiedoille turvaverkko, ennen kuin on liian myöhäistä.

Automatisoimalla varmuuskopioinnin tiedät, että yrityksesi kaikki tärkeät tiedot ovat varmasti tallessa – nyt ja tulevaisuudessa. Varmistuspalvelullamme sinun ei tarvitse huolehtia varmuuskopioinnin päivittäisestä operoimisesta ja säästyt investoinneilta omiin varmistuspalvelimiin ja -ohjelmistoihin.


Varmistuspalvelu turvaa työasemien selustan ja vapauttaa aikasi oleelliseen

Varmistuspalvelumme on yrityksille suunnattu palvelukokonaisuus, jonka avulla työasemien ja palvelinlaitteiden tiedot varmistetaan tiloissamme olevaan varmistusjärjestelmään osittain tai kokonaan. Tiedot on palautettavissa sovitun ajan, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti.

Saat aina juuri sinun tarpeisiisi sovitetun varmistuskapasiteetin, joka sopeutuu muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja helposti.

Palvelun avulla sinun ei tarvitse investoida omiin varmistuslaitteistoihin ja –ohjelmiin tai käyttää kallisarvoista työaikaasi tietojen varmistukseen. Voit olla turvallisin mielin myös tietoturvan tasosta ja keskittyä oleelliseen: omaan työhösi. 

Tiedostoholvi - Materiaalipankki, johon pääset myös mobiilisti

 

Tiedostoholvi tarjoaa keskitetyn ja turvatun tiedontallennuspaikan usealle tietokoneelle yrityksen verkossa. Usean käyttäjäprofiilin ansiosta palvelu toimii myös materiaalipankkina.

Tiedostot voi tarvittaessa jakaa asiakasyritysten välillä turvallisesti, ilman suurten liitetiedostojen lähettelyä. Kehitystyön tuloksena Tiedostoholvin kapasiteettia on lisätty ja etäkäytöstä on tehty entistä joustavampaa uusien mobiilisovellusten myötä.

Tiedostoholvi yhdistää paikallisen verkkotallentimen, pilvipalveluiden ja online-varmennuksen parhaat puolet yhteen helppokäyttöiseen pakettiin. 

Palvelu koostuu asiakkaalle toimitettavasta kokonaisuudesta:

Palvelun ominaisuuksia pääsee käyttämään helposti selainpohjaisen käyttöliittymän avulla sekä yrityksen verkossa että etäyhteyksien kautta. Tarvitset vain kiinteän laajakaistaliittymän sekä verkkotoistimen, johon verkkotallennuspalvelin liitetään.

 

 

Lataa
esitteemme!

Ja tutustu
palveluihimme.

 

 

Kumppanimme

 


Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi

Yritystuki

Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä.
03 455 4000
yritystuki
@tampereenpuhelin.fi

Avainasiakaspäällikkö, Mika Ahola 044 347 4499
Avainasiakaspäällikkö,
Pontus Veneskoski
050 339 9666
Avainasiakaspäällikkö, Petri Jussila 044 343 3593
Avainasiakaspäällikkö,
Heikki Lampinen
044 736 4614
Yhteyspäällikkö, Jussi Salonen
044 712 4888
Myyntipäällikkö / Visma-yritysohjelmistot, Petteri Putkonen 044 974 4490

Yrittäjäpaketti

Joustava ja huoleton ratkaisu yrityksesi tietotekniikan tarpeisiin.

 

Klikkaa ja tutustu tarkemmin!