Ulkoista asiakas- ja asiantuntijapalvelu Inaan
- Keskity itse ydinbisnekseen

 

Tampereen Puhelimen yhteistyöverkosto on luotu asiakkaidemme tarpeiden tueksi.  Kumppanimme Ina Finland Oy tuottaa 24/7-vaihdepalvelut ja myös vaativat asiantuntijavastauspalvelut niin, ettei soittaja edes huomaa asiakaspalvelijan olevan yrityksenne ulkopuolella. Näin teille jää enemmän resursseja keskittyä omaan tekemiseenne.

Aloituspalaverissa sovimme mm. miten haluatte, että puheluihinne vastataan ja kuka hoitaa yrityksessänne mitäkin vastuualuetta. Tämän jälkeen voitte luottaa, että Ina huolehtii asiakkaistanne: niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Kumppanuutemme Inan kanssa perustuu tyytyväisyystakuuseen siitä, että loppuasiakasta palvellaan aina nopeasti, ystävällisesti ja laadukkaasti.

 

Ina neuvoo ja opastaa

Ina antaa asiakkaalle ohjeistusta niin puhelimen, tekstiviestin, sähköpostin kuin internetin välityksellä. Asiakaspalvelu sopii kaikenkokoisille yrityksille, kaikille toimialoille ja se on sijainnista riippumaton.

Vaihdepalvelua 24/7

Inan 25 vuoden kokemus puheluiden vastaamisessa takaa nopean vastausajan ja luotettavan viestien välityksen kaikkina vuorokauden aikoina ja vuodenpäivinä. Inassa on aina resurssit vastata puheluihin, jos teille tulee äkillisiä sairaslomia tai poissaoloja.

Käännä puhelut Inan hoidettavaksi

Voitte kääntää kaikki puhelunne Inan asiakaspalvelijoiden hoidettavaksi tai ottaa heidän resurssinsa käyttöön tarvittaessa. Vaikka teillä on palaveri, työmatka tai loma, ei asiakkaidenne saama palveluntaso laske. Ja onhan se mukava päästä eroon puheluista, joihin ei halua itse vastata. 

Lisäarvo asiakkaalle:

 

 

Lataa
esitteemme!

Ja tutustu
palveluihimme.

 

 

Kumppanimme

 

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi

Yritystuki

Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä.
03 455 4000
yritystuki
@tampereenpuhelin.fi

Avainasiakaspäällikkö, Mika Ahola 044 347 4499
Avainasiakaspäällikkö,
Pontus Veneskoski
050 339 9666
Avainasiakaspäällikkö, Petri Jussila 044 343 3593
Avainasiakaspäällikkö,
Heikki Lampinen
044 736 4614
Yhteyspäällikkö, Jussi Salonen
044 712 4888
Myyntipäällikkö / Visma-yritysohjelmistot, Petteri Putkonen 044 974 4490

Yrittäjäpaketti

Joustava ja huoleton ratkaisu yrityksesi tietotekniikan tarpeisiin.

 

Klikkaa ja tutustu tarkemmin!