Mobiililiittymät

 

Palveluvalikoimaamme kuuluvat DNA:n nykyaikaiset mobiilipalvelut tarjoavat yrityksellesi kilpailukykyisiä langattomia ratkaisuja, joiden avulla voit helpottaa työntekoa, parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia. 

DNA Optimi -matkapuhelinliittymät

DNA Optimi -matkapuhelinliittymät ovat yrityskäyttöön tarkoitettuja liittymiä, jotka mahdollistavat DNA mobiilivaihteen ja muiden yrityksessä käytössä olevien yrityspalveluiden käytön.

DNA Optimi -matkapuhelinliittymistä voidaan tuottaa yritykselle käyttäjä- tai käyttäjäryhmäkohtaisia ratkaisuja. DNA Optimi -matkapuhelinliittymät ja -yrityspalvelut tarjoavat yrityksille helpon tavoitettavuuden ja langattoman viestinnän palvelut.​

  • DNA Optimi Liittymä on kustannustehokas liittymä, jossa liittymän kuukausimaksu sisältää Perusnetti tiedonsiirtopalvelun. Puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan.
  • DNA Optimi Perusliittymä on käytön mukaan veloitettu liittymä. Liittymä sopii hyvin yrityksille, jotka haluavat maksaa todellisen käytön mukaan tai niille yrityksen työntekijöille, joilla ei ole tarvetta tiedonsiirtopalveluille.
  • DNA Optimi Pakettiliittymä on monipuolinen, yrityksen käyttötarpeiden mukaan joustavasti muokattavissa oleva pakettihinnoilla veloitettava liittymä. Liittymään voidaan valita käyttäjille tai käyttäjäryhmille sopivat kiinteään kuukausihintaan veloitettavat puhe- ja tekstiviestipaketit ja tiedonsiirtopalvelut.

Lisäpalvelut

DNA Optimi liittymiin on mahdollista liittää lisäpalveluita, jotka mahdollistavat internetin ja yrityssovellusten kuten sähköpostin, kalenterin ja videoneuvottelun käytön matkapuhelimesta.

  • Kaikki DNA Netti -lisäpalvelut ovat 4G LTE -palveluita eli niillä on aina käytössä paras mahdollinen matkaviestinverkon tiedonsiirtopalvelu
  • DNA Netti PRIO -lisäpalveluiden tiedonsiirtoa turvataan erityisesti asettamalla ne etusijalle tiedonsiirron ruuhkatilanteissa
  • DNA Netti PRIO -lisäpalvelut saavat DNA:n matkaviestinverkossa parhaat saatavilla olevat tiedonsiirtonopeudet
  • DNA Netti -lisäpalvelun voi valita eri käyttötarkoituksiin sopivana nopeutena ja laatuna
  • Palvelun monipuoliset vaihtoehdot mahdollistavat käyttäjä- tai käyttäjäryhmäkohtaisten tarpeiden huomioimisen ja tätä kautta mm. kokonaiskustannuksien optimoinnin

 

 

Lataa
esitteemme!

Ja tutustu
palveluihimme.

 

 

Kumppanimme

 

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi

Yritystuki

Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä.
03 455 4000
yritystuki
@tampereenpuhelin.fi

Avainasiakaspäällikkö, Mika Ahola 044 347 4499
Avainasiakaspäällikkö,
Pontus Veneskoski
050 339 9666
Avainasiakaspäällikkö, Petri Jussila 044 343 3593
Avainasiakaspäällikkö,
Heikki Lampinen
044 736 4614
Yhteyspäällikkö, Jussi Salonen
044 712 4888
Myyntipäällikkö / Visma-yritysohjelmistot, Petteri Putkonen 044 974 4490

Yrittäjäpaketti

Joustava ja huoleton ratkaisu yrityksesi tietotekniikan tarpeisiin.

 

Klikkaa ja tutustu tarkemmin!