Talo Kuitu

Auttaa pitämään verenpaineet alhaalla

 

Onhan se tiedossa että kuidulla on monia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Taloyhtiössänne toimintavarma ja nopea Talo Kuitu -laajakaistayhteys pitää takuulla asukkaiden verenpaineet alhaalla ja kotona viihtymisen kohdillaan.

Nykyaikaisessa taloyhtiössä kuidun saantisuositus on keskimäärin 20 Mbit/s, mutta huoneistokohtainen perusnopeus on mahdollista valita täysin taloyhtiön asukkaiden tarpeiden mukaan. Tarvittaessa lisää vauhtia perusnopeuden päälle löytyy meiltä!

  • Laajakaistayhteys on tänä päivänä pikemminkin peruskauraa, kuin jotain mahdottoman hienoa extraa.
  • Valokuidulla toteutettu ratkaisumme on toimintavarma ja mahdollistaa nopeat yhteydet sisäverkon tekniikasta riippumatta.
  • Huomioimme asukkaiden henkilökohtaiset makumieltymykset: taloyhtiön valitseman perusnopeuden päälle löytyy sekä lisää vauhtia että viihdettä.
  • Palvelumme nostaa kiinteistön ja asunnon arvoa - ei asukkaiden verenpainetta. Talo Kuitu on investointi joka kantaa pitkälle.
  • Tarjoillaan aina kädestä pitäen, paikan päällä. Talo Kuitu on taloyhtiölle helppo ja aina valmiiksi asennettuna tarjoiltu ratkaisu kellarista kattohuoneistoon saakka. Hoidamme tiedottamisen, asennuksen sekä kytkemme yhteyden jokaiseen huoneistoon ja varmistamme että käyttöönotto sujuu ongelmitta.
Voimme toimittaa alla olevat perusnopeudet riippumatta taloyhtiönne sisäverkon tekniikasta.
2/2 Mbit/s
10/2 Mbit/s
10/10 Mbit/s
20/10 Mbit/s tai 24/2 Mbit/s
40/20 Mbit/s
60/30 Mbit/s
100/50 Mbit/s
Nopeus siis maksimissaan 100/50 Mbit/s. Nopeus riippuu taloyhtiön sisäverkon toteutustekniikasta ja kunnosta.

Asiakaspalvelu & Tuki

03 455 1000

asiakaspalvelu
@elmo.fi

Avoinna arkisin klo 8-20

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi


Liiketoimintapäällikkö,  Mikko Äijälä  044 047 4460