25.09. Asiakastiedotteet

Lokakuun bonuskanava katselukorttiasiakkaille: Motorvision TV HD

LOKAKUUN BONUSKANAVA - MOTORVISION TV HD

Kuukauden kanava lokakuussaon Motorvision TVHD. Kanava on täynnä korkeaoktaanista viihdettä moottoriurheilun ystäville. Pääosissa autot, moottoripyörät sekä rekat. Kanavalla tarjolla autourheilun jännitystä, tyylikkäitä lifestyle-ohjelmia, autotestejä sekä kiehtovia dokumentteja autoklassikoista.

Kuukauden bonuskanavan löydät kanavapaikalta 342. HD-kanavien katselu edellyttää Cable Ready HD televisiota tai digiboksia.

 

KUUKAUDEN TÄRPIT

2018 Racing Finals – osa 1 | Sunnuntaisin 14.10. alkaen

Moottoriurheiluvuosi huipentuu Motorvision TV -kanavalla, kun autosarjat saavuttavat kiehumispisteensä. Seuraa kun rata-autojen viimeiset ja ratkaisevat osakilpailut käydään.

Lokakuun aikana useat eurooppalaiset moottoriurheilusarjat huipentuvat. Luvassa on sunnuntaisin Porsche Carrera Cupin, Saksan GT-urheiluautosarjan, motocrossin sekä ratakuorma-autojen viimeiset osakilpailut. Kenelle ruutulippu heilahtaa? Kuka voittaa sarjan?

Porsche Carrera Cup, sunnuntaina 14.10. klo 22.55 alkaen

ADAC Saksan GT-autourheilusarja, sunnuntaina 21.10. klo 17.55 alkaen.

ADAC Saksan Motocross-sarja, sunnuntaina 21.10. klo 20.55 alkaen.

FIA Euroopan ratakuorma-autot, sunnuntaina 28.10. klo 22.05 alkaen.

 

Special: Asian All-Wheel Action | Lauantaina 20.10 klo 18.00

Subaru on maailman johtava nelivetoautomerkki. Tämä japanilainen autotehdas on valmistanut nelivetoja jo vuosikymmenien ajan ja tuottanut maailmalle mm. legendaarisen Subaru Impreza WRC -ralliauton sekä Subaru Forester- ja Outback-automallit.

Motorvision TV:n Special-makasiiniohjelmassa keskitytään tällä kertaa aasialaisiin nelivetoihin. Jaksossa koeajetaan Subarun ja muiden nousevien aasialaisten automerkkien nelivetoautoja.

Special: World of Asian Supercars | Lauantaina 27.10. klo 18.00

Superauto Nissan GT-R kiihtyy nollasta sataan 2,7 sekunnissa ja auton huippunopeudeksi on ilmoitettu 315 km/h. Nissan haastaa Porsche 911 Turbo S:n ja Audi R8 GT:n nopeuden sekä tehot, mutta hinta on vain puolet niistä. Eikä Nissan ole ainoa aasialainen superautovalmistaja.

Special-ohjelmassa läpikäydään Aasian kasvavia automarkkinoita. Uusia malleja ja uusia valmistajia tulee markkinoille, jotka kiinnittävät autoharrastajien huomion. Jaksossa esitellään muutamia uskomattomia aasialaisia superautoja, jotka pistävät sukat rullalle.

Supercars – V8:n lumous | Perjantaina 5.10. klo 22.00

Tämä Supercars-ohjelman jakso on pyhitetty V8-moottoreille. Kahdeksansylinterinen moottori, joka on tunnettu huimista tehoista myös alhaisilla kierroksilla, uskomattomasta voimastaan sekä äänestään, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Jaksossa esitellään mm. ensimmäinen Mercedes-AMG:n V8-moottorilla varustettu Aston Martin DB11 sekä legendaarisen MTM:n tuunaama Bentley Continental V8 S -superauto, jonka moottori tuottaa tehoja huimat 800 hevosvoimaa.

 

Haluatko nauttia kanavan sisällöstä jatkossakin? Pääset nauttimaan Motorvision TV HD -kanavan tarjonnasta ja muutamasta muustakin alle vitosella kuussa!

Tilaa MIX 4-kanavapaketti vaikka kuukaudeksi kerrallaanhintaan  kampanjahintaan 4,95€/kk!

 

Nautinnollisia katseluelämyksiä!Tiedotteet

Asiakaspalvelu & Tuki

03 455 1000

asiakaspalvelu
@elmo.fi

Avoinna arkisin klo 8-20

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi

Häiriöilmoitukset

Palvelu toimii 24/7.
03 455 3000
hairioilmoitukset@tampereenpuhelin.fi

Yritystuki

Ota yhteyttä, kun tarvitset tukea palveluidemme käytössä.
03 455 4000
yritystuki@tampereenpuhelin.fi