Henkilökohtaista.

Palvelumme nimittäin.

 

Alla tuomme tutuksi myös henkilöstöämme hieman henkilökohtaisemmalla tavalla ja heitämme persoonat peliin.

 


Jenni - Markkinointipäällikkö

"Juoksija"

Markkinointiviestintä on astumista asiakkaan tossuihin ja viestinnässä annetut lupaukset lunastetaan tekoina. Hyvä syke ja draivi säilyy innovatiivisen tiimin ja lenkkipolkujen ansiosta.

Mika - Avainasiakaspäällikkö

"Kalamies"

Iloisena luonteena olen kuin kala vedessä asiakkaiden parissa. Yritysmyynnissä onnistuminen syntyy liiketoimintaosaamisesta. Ongimme oleellisen tiedon ja istutamme tuotteemme palvelemaan asiakkaan arkea. Emme hae vain isoja vonkaleita, vaan skaalaamme palvelumme kaikenkokoisille yrityksille. 


Erja - Tiimivastaava / Asiakaspalvelu

"Tanssija"

Pilke silmäkulmassa auttaa niin asiakaspalvelussa kuin zumban askelkuvioissa. Rytmi on reipas molemmissa ja seurallinen luonne taipuu työnkuvaan notkeasti. Tampereen Puhelimen koreografiassa tärkein elementti on ystävällisyys.Tomi - Asiakaspalvelija

"Salibandisti"

Hyökkääjänä ei pärjää ilman syöttöpeliä; eikä asiakaspalvelussa ilman yhteispeliä ja palveluhenkeä. Meillä maalit tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Olemme asiakkaan henkilökohtainen pelinrakentaja ja huoltojoukot.

Taina - Asiakaspalvelija

"Kutoja"

Joustavuus, lämminhenkisyys ja tarpeeksi monta silmukkaa palveluketjussa. Näillä Tampereen Puhelimessa varmistamme, että asiakkaamme saavat hyvää palvelua. 14 vuoden asiantuntemus alalta takaa, että langat pysyvät käsissäni.

Asiakaspalvelu & Tuki

03 455 1000

asiakaspalvelu
@elmo.fi

Avoinna arkisin klo 8-20

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi