Myönnetään, nimemme saattaa hämätä!

Emme ole vain operaattori tai puhelinpulju. Olemme paikallinen tietoliikenne- ja ratkaisutalo. Päätoimialueemme on Pirkanmaa, mutta joustavaan palveluumme kuuluu, ettei maakuntiin piirretä rajoja: tuomme ratkaisut sinne, missä niitä tarvitaan.

Kauttamme saat kaiken kattavat tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut niin kuluttajien, taloyhtiöiden kuin yritystenkin tarpeisiin. Saat meiltä laitteet ja järjestelmät, asennuksen, huollon ja koulutuksen. Paikallisena palveluntarjoajana tarjoamme nopeaa, kasvollista ja ketterää palvelua. 

Me Tampereen Puhelimessa olemme kaikki yksilöitä - niin olette tekin. Siksi haluamme olla kumppani, joka tarjoaa alueensa henkilökohtaisinta palvelua. Olemmekin kasvaneet vuosien mittaan ratkaisutaloksi, joka ottaa hyvän palvelun hyvin henkilökohtaisesti.

 

 

Toiminnan ohjenuorana henkilökohtainen ja joustava palvelu

 

Kehitys sekä uusiin ja jo olemassa oleviin kumppanuuksiimme ja asiakkaisiimme panostaminen ovat toimintamme lähtökohta. Olemme vuosien saatossa kasvaneet ratkaisutaloksi, joka palvelee asiakkaitaan aiempaakin henkilökohtaisemmin. Olemme ketterä yhteistyökumppani, jonka kanssa asioiminen on helppoa ja nopeaa. Henkilökohtainen ja joustava palvelu onkin toimintamme tärkein ohjenuora.

Joten, kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu & Tuki

03 455 1000

asiakaspalvelu
@elmo.fi

Avoinna arkisin klo 8-20

Yritysasiakaspalvelu

Sopimus- ja laskutusasiat
03 455 2000
yritysasiakaspalvelu
@elmo.fi